Doisprezece cetăţeni din Irak şi Turcia, depistaţi într-un camion la Nădlac

Doisprezece cetăţeni din Irak şi Turcia, depistaţi într-un camion la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, ascunşi în interiorul unui automarfar încărcat cu role din material cauciucat, doisprezece cetăţeni străini, care încercau să iasă ilegal din ţară.


”În data de 14.01.2020, în jurul orei 07.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul turc Y.O., în vârstă de 32 ani, conducând ansamblul rutier format din cap tractor cu semiremorca, înmatriculate în Turcia. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta role din material cauciucat pe ruta Turcia-Ungaria”, a transmis, miercuri, oliţia de Frontieră.

Sursa citată a precizat că, în urma verificării autovehicului, în interiorul compartimentului marfă, au fost descoperite ascunse, printre bunurile transportate, doisprezece persoane.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Irak şi Turcia, şapte bărbaţi, o femeie şi patru minori. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, iar minorii între 14 şi 17 ani, fiind solicitanţi de azil în România şi intenţionau să ajungă în Marea Britanie.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferul automarfarului şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţenii descoperiţi ascunşi.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.