Doi români, morți într-un accident de camion în Germania Recomandat

Doi români, morți într-un accident de camion în Germania

Un camion a intrat în coliziune cu o furgonetă pe Emmericher Straße, în Kleve. Viața unei femei este în pericol.

Două persoane și-au pierdut viața și alte două au fost grav rănite într-un grav accident rutier produs vineri seară pe B220, în Kleve. Centrul de control al poliției a confirmat că accidentul a avut loc în jurul miezului nopții. Locul accidentului a fost încă izolat pe o suprafață mare. Accidentul a avut loc la intersecția B220 / B9 din Kellen. Vizavi de Concordatul Matratzen.

Un Renault Traffic de culoare albă se deplasa pe Emmericher Straße în direcția centrului orașului. Potrivit poliției, a avut loc o coliziune cu un camion articulat care venea din dreapta la intersecție. Din cauza forței impactului, mașina și cei patru ocupanți au fost împinși de peretele unei case. Doi bărbați, un român de 34 de ani și un român de 22 de ani, au murit pe loc. O femeie de 24 de ani din Ungaria a fost transportată la Clinica Radboud din Nijmegen cu răni grave. Viața ei este în pericol. Echipa de asistență pentru victime a poliției s-a ocupat de rudele victimelor.

O altă persoană, un polonez de 48 de ani, este grav rănită la spitalul din Kleve. Polonezul era la volanul camionului. Șoferul camionului, un bărbat de 31 de ani din Much, a fost transportat la spital cu răni grave. Imaginile arată că camionul a împins microbuzul împotriva peretelui unei case. Microbuzul era un vehicul care aparținea unei agenții de muncă temporară.


La fața locului se află echipa de investigare a accidentelor a poliției. Pompierii din Kleve și serviciul de salvare au fost mobilizați. Pompierii au anunțat că au reușit să elibereze două persoane cu ajutorul echipamentului de salvare hidraulic. Un pompier a fost rănit în timpul operațiunilor de salvare. Acesta și-a rupt mâna. Inițial s-a presupus că în camion se aflau materiale periculoase, dar acest lucru nu a fost confirmat ulterior. Au fost mobilizate unitățile din Kellen, Rindern, Kleve și Wardhausen-Brienen. Operațiunea a durat de la 0.30 la 2.40 dimineața. Două ambulanțe de urgență și patru ambulanțe au fost la fața locului.

Imagini și pe larg AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.