Doi răniţi după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal

Doi răniţi după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal

Doi bărbaţi au fost răniţi, luni seară, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal, pe DN 7, în satul Robeşti din judeţul Vâlcea. Unul dintre TIR-uri transporta autoturisme şi s-a răsturnat, astfel că două autovehicule au căzut de pe platformă în curtea unei case. Traficul pe DN 7 este blocat.


Accidentul rutier a avut loc pe DN 7, în satul Robeşti, comuna Câineni.

 

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, şoferul unui TIR ar fi făcut o depăşire neregulamentară a unei coloane de maşini, izbindu-se frontal de un alt TIR, care circula din sens opus şi transporta mai multe autovehicule.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare.

În urma accidentului, şoferii celor două TIR-uri au fost răniţi, fiind însă conştienţi. Victimelor li s-a acordat primul ajutor, iar pompierii au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor întrucât existau scurgeri de combustibil din rezervoare.

Ambele victime au suferit fracturi deschise, una fiind transportată la UPU Vâlcea de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi una de către SMURD.

 

Unul dintre TIR-uri transporta făină de porumb, iar celălalt, care transporta autoturisme, s-a răsturnat, astfel că două autoturisme au căzut de pe platformă în curtea unei case.

Traficul pe DN 7 este blocat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.