Hunedoara. Un șofer profesionist a ucis doi oameni, aflați pe banda de urgență Recomandat

Hunedoara. Un șofer profesionist a ucis doi oameni, aflați pe banda de urgență

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa, în urma impactului violent dintre un autotren, o dubiţă şi o platformă auto, miercuri seară, pe autostrada A1 Lugoj -Deva.

Se pare că, cele două victime se aflau pe banda de urgenţă şi încercau să repare unul dintre autovehiculele implicate în coliziune, când au fost izbiţi în plin de TIR.

Cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în acest tragic accident aveau 35 de ani, respectiv 41 de ani, şi erau ambii din judeţul Buzău. La volanul autotrenului se afla un bărbat de 28 de ani, din judeţul Arad, care nu a fost rănit în urma impactului.

Șoferul de camion i-a spulberat pe cei doi şoferi care opriseră pe banda de urgenţă, din cauza unei maşini defecte. Unul dintre şoferii loviţi oprise să îl ajute pe celălalt. Amândoi au fost spulberaţi de şoferul camionului.

Impactul violent a avut loc pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, judeţul Hunedoara.
"Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa", informează IPJ Hunedoara.

"In urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, intre localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare ca un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acrosat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul este deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a interventiei la fata locului", anunţă şi ISU Hunedoara.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.