VIDEO: Doi morţi şi mai mulţi răniţi într-un accident între un microbuz şi un autoturism

VIDEO: Doi morţi şi mai mulţi răniţi într-un accident între un microbuz şi un autoturism

Două persoane au decedat, iar mai multe au suferit leziuni grave, în urma unui accident rutier produs, marţi dimineaţa, între un microbuz şi un autoturism, în localitatea Boloteşti, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Accidentul a avut loc pe DN2D Focşani - Târgu Secuiesc, la kilometrul 25.

Potrivit IGSU, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, patru ambulanţe SMURD, o descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conform IPJ Vrancea, 11 persoane au fost rănite, după ce şoferul microbuzului de călători a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul.

Printre persoanele rănite se află şi o fetiţă de patru ani.

"În urma impactului dintre cele autovehicule au rezultat 13 victime, dintre care două persoane au fost declarate decedate, o persoană a fost rănită grav, dar a fost preluată conştientă de la faţa locului de un echipaj SAJ, iar alte zece persoane prezentau politraumatisme uşoare. Printre cele zece victime se află şi un minor, o fetiţă de patru ani. Iniţial s-a cerut şi sprijinul unui elicopter, dar având în vedere numărul mare de ambulanţe, s-a gestionat foarte bine situaţia la faţa locului şi nu a mai fost nevoie de intervenţia acestuia. Toate persoanele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Potrivit sursei citate, persoanele decedate sunt şoferii celor două autovehicule implicate în accident.

Traficul în zonă este în continuare blocat, vehiculele fiind redirecţionate pe o rută ocolitoare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.