Doi morți și mai mulți răniți după impactul frontal cu un TIR

Doi morți și mai mulți răniți după impactul frontal cu un TIR

Imagini teribile au fost surprinse la Călimăneşti, unde doi oameni au murit, într-un accident cu un TIR şi două autoturisme. Alţi cinci oameni sunt răniţi, traficul e complet blocat pe Valea Oltului.

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca din judeţul Vâlcea, unde un TIR cu ciment s-a ciocnit frontal cu un autoturism. O a treia maşină a fost lovită şi aruncată în şanţ.

Şoferul unui VW Golf break a murit la impact, la fel şi o pasageră din maşina acestuia, care se afla pe bancheta din spate. Un copil de 2 ani, care se afla cu ei în maşină, a fost transportat la spital rănit.

Şoferul TIR-ului, o femeie, un bărbat şi un copil de aproximativ 2 ani, aflaţi în al doilea autoturism implicat, au suferit răni minore.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 6.45, pe DN 7, în zona localităţii Călimăneşti-Seaca, unde un TIR cimentruc şi un autoturism s-au ciocnit frontal.

Traficul pe DN 7 a fost blocat complet în zona accidentului.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.