Doi copii și tatăl lor, decedați după cer au izbit un camion Recomandat

Doi copii și tatăl lor, decedați după cer au izbit un camion

Accidentul cumplit de la Filipești, județul Bacău, a provocat o adevărată tragedie. Un copil de numai o lună și un altul de 3 ani au murit în urma accidentului în care și-a găsit sfârșitul și un adult de 23 de ani, probabil tatăl lor. O femeie, posibil mama copiilor, a fost transportată la spital, în stare gravă.

Din cadrul ISU Bacău s-au deplasat 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 SMURD B2, iar din cadrul SAJ Bacău 3 ambulanțe, transmite ISU Bacău.

De la ISU Neamț s-au deplasat 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 SMURD C1 si 1 SMURD B2. Au fost preluați 1 minor și o persoană adultă, de sex feminin – inconștiente, cu multiple traumatisme, de 2 ambulanțe cu medic și vor fi transportate la UPU Bacău.

Potrivit ISU Bacău, minorul a intrat în stop cardio-respirator, iar personalul medical execută manevre de resuscitare.

„Au fost scoase 4 persoane, 3 decedate (1 adult, 2 minori) și 1 cu semne vitale – transportată la UPU Bacău, au mai transmis reprezentanții ISU Bacău. Șoferul autoturismului implicat a fost descarcerat si a fost declarat decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Nu este foarte clar în momentul de față dacă minorul asupra căruia s-a spus că se execută manevre de resuscitare este încă în viață sau se numără printre persoanele decedate, scrie unupetrotus.ro

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.