Doi copii, grav răniți duă ce mașina în care se aflau a intrat sub o basculantă

Doi copii, grav răniți duă ce mașina în care se aflau a intrat sub o basculantă

Un copil de cinci ani a murit, iar o fată de nouă ani şi o femeie au fost rănite, sâmbătă seară, în zona localităţii argeşene Moşoaia, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autobasculantă, informează Agerpres.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că o femeie de 34 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcţia Vedea către Piteşti, ar fi intrat în coliziune cu o autobasculantă, condusă din sens opus de un bărbat de 48 de ani, din Piteşti, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

 Conform sursei citate, din accident a rezultat decesul unui copil de cinci ani, pasager în autoturism, vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto şi rănirea uşoară a unei minore de nouă ani, din acelaşi autoturism.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind continuate verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.