DN6. Impact frontal între două camioane cu semiremorcă Recomandat

DN6. Impact frontal între două camioane cu semiremorcă

Două autocamioane s-au ciocnit frontal, în această dimineață, pe DN 6, între Orșova și Caransebeș, în afara localității Plugova.

În urma impactului, șoferul unuia dintre camioane a rămas încarcerat.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Băile Herculane și de la Detașamentul Caransebeș cu o autospecială pentru stins incendii și una de descarcerare. De asemenea, Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin a alocat un echipaj medical. „Șoferul unuia dintre TIR-uri a fost extras de către echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și predat echipajului de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru a fi transport la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Anca Balint.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, accidentul s-a produs ca urmare a faptului că un autotren condus de un bărbat de 52 de ani, care circula din direcția Caransebeș-Orșova, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus de un cetățean turc.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a cetățeanului turc, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Șoferul de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind 0. În acest moment, traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat, pe un sens de circulație. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.