Dintr-o gospodărie din București a fost scos un camion de gunoi

Dintr-o gospodărie din București a fost scos un camion de gunoi

Peste 20 de tone de gunoi au fost scoase dintr-o gospădărie din Sectorul 2 care devenise un adevărat focar de infecţie. Costurile pentru igienizare vor fi imputate proprietarilor.

”Am curăţat şi igienizat o altă locuinţă privată devenită groapă de gunoi la noi în sector. S-a muncit din greu la strângerea gunoiului, atât din curte, cât şi din casă. Remorci întregi de deşeuri au fost încărcate până am scos la lumină acest loc insalubru, iar imaginile vorbesc de la sine”, au scris, marţi, reprezentanţii Primăriei Sector 2, într-o postare pe Facebook.

Aceştia au precizat că operaţiunea de curăţenie a fost posibilă doar după ce s-au parcurs toţi paşii juridici necesari pentru obţinerea ordonanţei preşedinţiale. ”Este o proceduă complexă, pe care o urmăm în toate cazurile de acest gen, când proprietarii nu sunt cooperanţi şi refuză vehement igienizarea locuinţei lor”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Sector 2. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că va imputa proprietarilor cheltuielile de igienizare.


CEFIN CAMION FEST


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.