Detalii despre accidentul în urma căruia doi tineri au sfârșit sub un camion: Avea viteză și era în depășire Recomandat

Detalii despre accidentul în urma căruia doi tineri au sfârșit sub un camion: Avea viteză și era în depășire

Mara şi Ionuţ au murit la diferenţă de câteva zeci de minute, după ce maşina lor a intrat în plin într-un camion, pe DN 2B, în judeţul Buzău. Soții din Galați au rămas încarcerați între fiarele maşinii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i scoate.


Ionuţ, în vârstă de 36 de ani, a murit pe loc, iar Mara s-a stins pe patul de spital, la 29 de ani.

TIR-ul de care s-au izbit cei doi era condus de un şofer de 59 de ani, care scăpat cu viaţă.

„Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit cu viteză foarte mare din spate, a depășit un autoturism și un camion iar apoi a intrat în mine. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit şoferul TIR-ului, pentru buzoienii.ro.

Într-una dintre fotografiile cu cei doi care circulă pe internet se poate vedea o sticlă de bere deschisă, așezată între scaunul șoferului și cel al pasagerului din dreapta, însă nu există detalii despre momentul în care aceasta a fost făcută sau dacă Ionuț avea alcool în sânge în momentul accidentului.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Apropiații plâng acum dispariția celor doi soți:

"Fără margini această durere! Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu! Of, Gina, cum sa-ti transmit sa fii puternică când o parte din tine a devenit înger?"

"Dumnezeu sa-i odihneasca-n liniște și pace. Suntem alături de voi de aici de departe. Putere multa sa treceti peste acest mare necaz."

"Dumnezeu sa o odihnească în pace și înger drum bun" "Nu pot să cred....Sincere condoleanțe și familiei putere să treceți peste această grea încercare!"

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.