De ce nu a fost lăsat un camion cu mobilă să intre în România? Recomandat

De ce nu a fost lăsat un camion cu mobilă să intre în România?

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în țară a unui mijloc de transport încărcat cu 11 tone de deșeuri provenite din Germania.

Luni, 05 februarie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrarea în România un cetățean român, în vârstă de 54 de ani. Bărbatul conducea un automarfar înmatriculat în România, cu care transporta deșeuri (mobilă și saltele second-hand) provenite din Germania. Marfa urma să ajungă la o societate comercială din județul Alba.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate – în total 11.000 kilograme – nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale (șoferul nu a putut prezenta certificatul de curățare, dezinfecție și dezinsecție pentru marfa transportată).

Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.