De ce a verificat Șeful Gărzii de Mediu camioanele cu deșeuri?

De ce a verificat Șeful Gărzii de Mediu camioanele cu deșeuri?

Forţaţi să stea non-stop la punctul de trecere a frontierei Borş II, pe unde încearcă să intre în ţară, zilnic, camioane cu gunoaie din Europa Occidentală, comisarii Gărzii de Mediu Bihor au primit joia trecută un sprijin nesperat.

La verificările din vamă a descins comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu, Andrei Corlan, care s-a pus el însuşi să scormonească prin marfa pe care o transportă TIR-urile, oprindu-le din drum pe cele care aveau diferite mizerii prezentate în acte ca obiecte folositoare.

Şeful Gărzii n-a venit întâmplător în Bihor, ci pentru că a aflat că este prezentă aici o echipă a emisiunii Pro TV "România, te iubesc", care lucrează la o anchetă despre mafia importatoare de deşeuri şi a vrut să vadă cu ochii lui ce vor găsi jurnaliştii în vamă.

La finalul verificărilor, Corlan a avut doar cuvinte de laudă despre comisarii de mediu bihoreni, care întorc din drum, zilnic, câte 3-4 TIR-uri cu gunoaie, promiţând că anul acesta le va angaja colegi noi, anume pentru munca pe care o fac la frontieră, destul de solicitantă, în ture de câte 12 ore.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.