FOTO. Cum vor arăta camioanele care vor ajunge pe Marte Recomandat

FOTO. Cum vor arăta camioanele care vor ajunge pe Marte

Lansarea rachetei Falcon 9 SpaceX i-a inspirat pe designeri să se gândească la cum vor arăta mijloacele de transport pe planetele ce vor fi colonizate de oameni.

La urma urmei, transportul va juca un rol cheie în dezvoltarea unor noi comunități dincolo de Pământ. Un cunoscut designer Alex Baldini și-a împărtășit viziunea asupra camioanelor marțiene.
SpaceTruck - acesta este numele dat noului vehicul - a fost creat pentru companiile care în viitor pot asigura transportul de marfă pe Marte. Sarcina sa principală va fi transportul echipamentelor grele și a diverselor materiale, arată tuvie.com.
Inspirat de dragostea sa pentru misiunile spațiale, Alexander Imnadze Baldini a venit cu acest design SpaceTruck futurist. Evident, este doar un concept, chiar o operăd e artă dar de ce să nu en imaginăm că un astronaut l-ar putea conduce pe Marte.
Dacă Elon Musk va reuși să colonizeze Marte, nu este chiar imposibil să aducă și un camion pe Marte. De fapt, recent Elon a mai spus că Tesla Cybretruck va fi camionul său de pe Marte.

Pentru GALERIE FOTO intrați AICI.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.