Coronavirus: Un șofer român își pune la dispoziție camionul spitalelor din țară

Coronavirus: Un șofer român își pune la dispoziție camionul spitalelor din țară

Un șofer român din Bistrița-Năsăud își pune la dispoziție TIR-ul cu care muncește pentru familia sa pentru a ajuta spitalele din România în lupta cu pandemia de coronavirus.

Chiar dacă este singurul mijloc prin care poate munci pentru familia sa, șoferul român a anunțat că trebuie să facă ceva pentru medicii și spitalele din România în această perioadă, în plină criză de coronavirus, scrie cetateanul.net.

“Pun această postare pentru a veni cu un sprijin pentru medicii si spitalele din România în această perioadă grea. Ofer transport gratuit de echipamente medicale, aparate si tot ce tine de spitale oricărui spital din România. Camionul este disponibil luni 30.03.2020 zona Hamburg Germania. Sanatate tuturor!”, a scris Nicu Tanca, într-o postare pe Facebook.

De altfel, bărbatul din Bistrița-Năsăud nu este singurul care a sărit în ajutorul medicilor și spitalelor din România care se luptă pentru a trata și vindeca numărul tot mai mare de români infectați cu coronavirus.

Numeroși șoferi români de TIR au anunțat că pot face transporturi gratuite, dacă li se cere ajutorul, pentru a ajuta spitalele din țară.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.