CNAIR plătește daune familiei unui şofer de camion mort în accident. Despre ce sumă e vorba? Recomandat

CNAIR plătește daune familiei unui şofer de camion mort în accident. Despre ce sumă e vorba?

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) trebuie să plătească daune familiei unui șofer de TIR care și-a pierdut viața, în urmă cu 10 ani, într-un accident rutier după ce a lovit o insulă de reglementare a traficului.

Mai exact, CNAIR este obligată de instanţă să plătească daune morale de 75.000 de euro familiei îndoliate.

În urmă cu 10 ani, șoferul s-a răsturnat cu TIR-ul după ce a lovit o insulă de reglementare a traficului. În urma expertizelor, magistrații de la Tribunalul Bihor au ajuns la concluzia că respectiva construcție a fost proiectată şi executată greşit, scrie Antena3.
Accidentul în care a murit bărbatul în vârstă de 45 de ani a avut loc noaptea, la intrarea în localitatea Gepiu, din județul Bihor. Victima venea din Mehedinți. Șoferul nu cunoștea drumul și a observat târziu această insulă de calmare a traficului.

Acesta a tras brusc de volan pentru a o putea evita, însă camionul a intrat în balans, cabina a lovit un copac și apoi tot vehiculul s-a răsturnat și s-a izbit de un alt copac.
Ulterior, rudele bărbatului au susținut în instanță că insula nu era bine proiectată și că din această cauză a avut loc tragedia.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.