Cine te scoate din nămeți pentru 370.000.000 lei

Cine te scoate din nămeți pentru 370.000.000 lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este gata să plătească până la 369,57 milioane lei (80 milioane euro), fără TVA, pentru întreţinerea drumurilor administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti, pe o perioadă de trei ani.


Acordul cadru vizează lucrari de întreţinere periodică - covoare asfaltice pentru o perioada de 36 luni, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din administrarea DRDP Bucuresti - opt loturi. Valoarea estimată a acordului cadru, fără TVA, este între 55,43 si 369,57 milioane lei, fără TVA.

Cele opt loturi vizate sunt Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Bucureşti Nord, SDN Bucureşti Sud, SDN Alexandria, SDN Piteşti, SDN Târgovişte, SDN Ploieşti, SDN Buzău şi Secţia de Autostrăzi.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 februarie. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 februarie. Data limită de evaluare a ofertelor este 9 martie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping