Cetățean ascuns deasupra cabinei unui CAMION

Cetățean ascuns deasupra cabinei unui CAMION

Poliţiştii de frontieră au depistat în vama Calafat un cetăţean din Turcia, care a încercat să intre ilegal în ţară ascuns sub paravanul cabinei unui autocamion care transporta pepeni în Germania.

Potrivit unui comunicat al IGPF, sâmbătă dimineaţa, la ora 03,20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat (judeţul Dolj), s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc la volanul unui autocamion marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta transporta pepeni din Turcia în Germania.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, la controlul exterior al cabinei, în partea superioară a acesteia, a fost descoperit ascuns sub paravan un bărbat.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în bagajul bărbatului o carte de identitate valabilă, eliberată de autorităţile din Turcia. Persoana în cauză, în vârstă de 20 ani, a declarat că, în urmă cu două zile, a plecat din Turcia şi intenţiona să ajungă în Franţa, unde are rude. De asemenea, a mai declarat că la destinaţie urma să plătească şoferului suma de 1.500 de euro.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză, şoferul, cât şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.