Carambol cu patru autovehicule, dintre care un camion încărcat cu ţevi de metal Recomandat

Carambol cu patru autovehicule, dintre care un camion încărcat cu ţevi de metal

Un bărbat în vârstă de aproximativ 42 de ani, încarcerat şi inconştient, a fost preluat de o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă a ISU Giurgiu şi transportat la un spital din Capitală în urma unui accident rutier pe A1 în care au fost implicate trei autovehicule şi un autotren încărcat cu ţevi de metal.

"În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe Autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti către Piteşti, la kilometrul 32, în zona localităţii Palanca, judeţul Giurgiu, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, dintre care un autotren, încărcat cu ţevi de metal. Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că în accident au fost implicate opt persoane, dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 42 de ani care a fost găsit încarcerat într-unul din autovehicule", a declarat, marţi, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Bărbatul era inconştient, iar pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l putea extrage. Acesta prezenta funcţii vitale şi a fost preluat de o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat, de urgenţă, la un spital din Capitală, anunță Agerpres.

Celelalte şapte persoane implicate în accident nu au fost rănite.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.