Carambol cu 5 vehicule. Un camion s-a răsturnat în afara șoselei Recomandat

Carambol cu 5 vehicule. Un camion s-a răsturnat în afara șoselei

Patru maşini şi un camion au fost implicate, sâmbătă, în jurul orelor 18.00, într-un accident pe DN 1, la ieşirea din localitatea braşoveană Vlădeni, spre municipiul Făgăraş, traficul fiind blocat în zonă după producerea accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„Pe DN1, la km 200 + 300 m, a avut loc un accident rutier, o coliziune între 4 autoturisme şi un autocamion, cel din urmă răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma impactului au rezultat două victime, care primesc îngrijiri medicale la faţa locului", a precizat agent principal de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov.
Conform sursei citate, la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier, a menţionat sursa citată.
În urma accidentului au rezultat 2 victime, conştiente care vor fi transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov. „Vorbim de un bărbat în vârstă de 53 de ani. care a suferit un traumatism toracic şi de un copil de aproximativ 7 luni, care a suferit escoriaţii la faţă", a precizat maior Ciprian Sfreja purtător de cuvânt ISU Braşov.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.