Camionul unui șofer român băut, care se îndrepta spre o cisternă cu gaz, oprit de un alt camion Recomandat

Camionul unui șofer român băut, care se îndrepta spre o cisternă cu gaz, oprit de un alt camion

Goana unui autotren care risca să se arunce în depozitul de gaz metan și combustibil al unei stații de benzină din San Bonifacio a fost oprit în ultima clipă.

Pentru a evita o tragedie, un șofer venețian a decis să blocheze drumul camionului condus de un șofer român cu propriul său camion.  

Îți dă fiori gândul la ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă Marco, un șofer în vârstă de 34 de ani al unei companii de transport venețiene, nu ar fi decis să pună capăt goanei nebune a lui DJ, un bărbat de 49 de ani din România care conducea tot un camion.

Colegul român s-a dovedit ulterior a fi beat, valoarea rezultată după testul cu etilotestul fiind una uriașă: 2,13 miligranme de alcool pur în aerul expirat

Totul a început în jurul orei 13:00 pe un drum de-a lungul șoselei care leagă ieșirea San Bonifacio - Soave de drumul provincial 38 Porcilana.

Marco era pe cale să își înceapă cursa.

 „În spatele meu, la vreo cincizeci de metri, am văzut un camion albastru ca al meu care se apropia de parapetul de pe marginea drumului. Am crezut că șoferul era distras de ceva. L-am văzut mergând haotic venind chiar spre mine".   

Marco decide, între timp, să sune la poliție. Și-a dat seama că poliția nu poate face nimic pentru șoferul român se îndrepta haotic spre o benzinărie. Marco a decis să îl blocheze cu propriul lui camion. În momentul în care camionul românului se îndrepta spre o cisternă cu gaz, Marco și-a așezat camionul în fața lui.

Câteva clipe mai târziu, polițiștii locali au fost acolo

 Agenții bat de mai multe ori în cabină, în interiorul căreia îl văd pe șoferul român întins pe volan . Se tem că a avut un atac de cord, dar din interiorul cabinei venea o duhoare puternică de alcool: șoferul pur și simplu a adormit. 

Articolul AICI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.