Camion din Ucraina, răsturnat la intrarea în Huși. Șoferul a refuzat să fie dus la spital Recomandat

Camion din Ucraina, răsturnat la intrarea în Huși. Șoferul a refuzat să fie dus la spital

Un şofer ucrainean s-a răsturnat, duminică dimineaţă, cu TIR-ul, la intrarea în Huşi, dinspre Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare - deblocare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate pentru asigurarea zonei, a măsurilor PSI, evaluare şi acordare prim ajutor.

''În accident a fost implicat un ansamblu care transporta lemne. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, pe jumătate în rigole. Din autovehiculul de mare tonaj se scurgeau lichide combustibile. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, conducătorul auto s-a autoevacuat. Şoferul ucrainean a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital. La cererea conducătorului auto, acesta a fost transportat în Tabăra mobilă de refugiaţi Huşi. Pompierii militari au scos bornele bateriilor, au oprit scurgerile de combustibil, au curăţat carosabilul şi au asigurat zona", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ


ISCTRS02E07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.