Camion, răsturnat la impactul cu alt autoturism

Camion, răsturnat la impactul cu alt autoturism

Un accident rutier s-a produs luni seară, pe DN1A, în  zona comunei Maneciu, sat Cheia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, un autotren încărcat cu hârtie s-a rasturnat în urma impactului cu un autoturism. În eveniment au fost implicați doar conducătorii auto. La această oră, trafic se desfăşoară ingreunat, mai anunță ISU Prahova. 

Un autotren și un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs luni seară, pe DN1A, în  zona comunei Măneciu, sat Cheia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, autotrenul era încărcat cu hârtie, iar în urma impactului s-a răsturnat.

ISU Prahova, mai anunță faptul că autotrenul prezintă scurgeri de carburant.  O persoană a fost rănită și asistată medical la fața locului. Medicii au luat decizia de a transporta  victima la spital.

”Accident rutier pe DN1A, în zona mănăstirii Cheia, la km 149+500, Un autoturism condus de un tânăr de 20 ani, pe sensul de mers Brașov către Ploiești a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 66 ani.

În urma impactului ambele autoturisme au ieșit în afara părți carosabile, autotrenul fiind răsturnat. Conducatorul autoturismului urmează a fi transportat spital pentru investigatii medicale de specialitate, scrie deprahova.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.