Camion intrat pe contrasens. Un mort și trei răniți

Camion intrat pe contrasens. Un mort și trei răniți

Accident devastator în localitatea Drăgușeni, din Suceava, unde un camion cu trailer s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Martorii spun că accidentul s-a produs după ce șoferul tirului a intrat pe contrasens, în depășire. Acolo, mastodontul cu volan pe dreapta, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar. Mașina mică a ajuns în gardul unei case şi s-a făcut zob.
Gabriel Constantin, ISU Suceava: "Am găsit trei persoane încarcerate, care au fost transportate la spital. Sunt în total 5 victime. În autoturismul Renault Clio au fost patru victime şi în autotren doar şoferul, care este din Republica Moldova.".
Din nefericire, pentru un bărbat de 45 de ani, șoferul mașinii, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul după minute bune în care s-au efectuat manevre de resuscitare.
Celelalte persoane rănite, o femeie de 47 de ani, o tânără de 18 ani, și un tânăr de 19 ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți. Din primele informații, tânăra de 18 ani este în stare gravă.
Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. După accident, circulația între Roman și Fălticeni s-a desfășurat alternativ, pe un singur fir.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.