Camion, daună totală pe centura Vâlcele-Apahida Recomandat

Camion, daună totală pe centura Vâlcele-Apahida

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. În accident au fost implicate un autotren și o autoutilitară.

Din fericire nu există persoane încărcate. Un tânăr de 26 de ani a fost evaluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și a refuzat transportul la spital. În aceste momente pompierii asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Traficul este blocat în zonă pe ambele sensuri, potrivit ISU Cluj.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 14.35, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida. La fața locului au constatat că este vorba despre o coliziune față-spate, produsă între un ansamblu de vehicule (format din cap tractor și semiremorcă) și o autoutilitară, care circulau înspre localitatea Vâlcele.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Traficul a fost afectat, circulația desfășurându-se pe un singur sens, alternativ. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, anunță IPJ Cluj.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.