VIDEO. Camion căzut în râpă, șofer blocat în cabină Recomandat

VIDEO. Camion căzut în râpă, șofer blocat în cabină

Un accident grav s-a produs, marți, 7 septembrie 2021, dimineață, la ieșirea din Orșova spre Severin.

Un şofer de camion a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, care a rămas agăţată în apropierea liniilor de înaltă tensiune.

Şoferul profesionist este conştient, însă a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, iar salvatorii nu îl pot scoate decât după ce curentul va fi întrerupt.

Din motive încă necunoscute, şoferul profesionist a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă, iar camionul a căzut într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri.

Alţi şoferi, martori la accident, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, cu mai multe autospeciale de intervenţie şi descarcerare.

Pompierii au ajuns la şoferul blocat în cabină, acesta fiind conştient. Totuşi, din cauza liniilor de înaltă tensiune, pompierii nu pot interveni pentru a-l scoate pe şofer, astfel că aşteaptă ca liniile să fie decuplate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, după ce curentul va fi întrerupt, vor putea interveni pentru salvarea şoferului, iar ulterior pentru ridicarea camionului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.