Camioane cu 36 de tone de deșeuri întoarse de la graniță

Camioane cu 36 de tone de deșeuri întoarse de la graniță
Polițiștii de frontieră de la Nădlac și Borș, împreună cu lucrători ai Gărzii de Mediu și Protecției Consumatorului, au oprit la intrarea în țară trei TIR-uri încărcate cu aproximativ 36 de tone de deșeuri.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Nădlac II și Borș II au efectuat în ultimele 48 de ore, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra a trei automarfare conduse de cetățeni români.

Aceștia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, diverse bunuri – metal, cupru, IBC-uri (bazine) de 1.000 de litri second-hand, plastic și cauciuc – de la societăți comerciale din Germania, Italia și Ungaria pentru firme din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatelor Județene Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Protecției Consumatorului Arad și Bihor.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarele erau de fapt încărcate cu 35.805 kg de deșeuri, în total, pentru care șoferii nu au prezentat documentația necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse. În consecinţă, autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste mijloace de transport”, transmite Poliția de Frontieră, conform Aradon.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.