Bunuri contrafăcute de 3 milioane găsite într-un camion condus de un bulgar Recomandat

Bunuri contrafăcute de 3 milioane găsite într-un camion condus de un bulgar

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit într-un autocamion, condus de către un cetățean bulgar, cantitatea de 9712 articole de încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 10.05.2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 49 de ani. Acesta conducea un autocamion și transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, încălțăminte din Grecia pentru o societate comercială din Ungaria.

În urma verificărilor preliminare efectuate, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea mărfii transportate, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport.

În acest sens, autocamionul a fost condus la sediul Direcţiei Regionale Vamale Craiova, pentru efectuarea de verificări suplimentare și inventariere a tuturor bunurilor transportate.

În urma inventarierii a rezultat o cantitate de 9.712 articole de încălțăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.913.600 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.