Biciclist, lovit de autoturism în timp ce depășea un autobuz Recomandat

Biciclist, lovit de autoturism în timp ce depășea un autobuz

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu. Un biciclist a fost lovit de o mașină în timp ce depășea un autobuz aflat în stație. Acesta a fost transportat la spital.


Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-a petrecut pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu, în apropierea intersecției cu strada T. Laurian.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 73 de ani, s-ar fi angajat în depășirea unui biciclist, de 59 de ani, sibian, care la rândul său depășea un autobuz oprit în stație. Biciclistul a fost rănit în urma acestui accident”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Biciclistul a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la UPU Sibiu cu un echipaj SMURD. Acesta este conștient, însă a suferit un traumatism cranio cerebral.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier. (oradesibiu.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.