Bărbat lovit de CAMION! Nu a avut nicio șansă

Bărbat lovit de CAMION! Nu a avut nicio șansă

Un bătrân de 87 ani a murit, luni, după ce încercat să traverseze o stradă din municipiul Galaţi prin loc nepermis şi a fost lovit mortal de un camion, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin. 

Potrivit acesteia, bărbatul de 87 ani, din comuna Cuca, ar fi vrut să traverseze strada, printr-un loc nemarcat, în ciuda traficului intens din intersecţia din zona Spitalului de Boli Infecţioase. A fost lovit de un camion condus de un bărbat, de 41 ani, din judeţul Ilfov, care tocmai îşi pusese în mişcare autovehiculul, după ce oprise pentru a acorda prioritate altor maşini aflate în intersecţie. 

În urma impactului, bătrânul a murit pe loc, echipajele de urgenţă sosite la faţa locului declarând decesul arată Agerpres. 

"Un autocamion care circula pe strada Tunelului la intersecţia cu strada Traian a oprit să acorde prioritate de trecere celorlalte maşini. În momentul respectiv, un pieton s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, nefiind trecere de pietoni. În timpul traversării, autocamionul l-a lovit pe pieton, iar în urma impactului, acesta a decedat pe loc. Şoferul în vârstă de 41 ani, din judeţul Ilfov, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero", a declarat Gabriela Costin. 

În acest caz, poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.