Autoturism lovit de două camioane ucrainene pe DN19 Recomandat

Autoturism lovit de două camioane ucrainene pe DN19

Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier cu două camioane pe Drumul Național 19, între municipiul Carei și comuna Moftin din județul Satu Mare, marți, în jurul orei 18.00.

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orelor 18.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, între localitățile Carei și Moftinu Mic.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un cetățean ucrainean, de 24 de ani, aflat la volanul unui ansamblu format dintr-un autotractor și o semiremorcă, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Satu Mare, care se deplasa pe același sens, respectiv Carei-Moftinu Mic.

În urma coliziunii, autovehiculul a fost proiectat într-un alt ansamblu format din autotractor și semiremorcă, aflat în fața sa, la volanul căruia se afla un cetățean ucrainean, de 45 de ani.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma producerii accidentului, a rezultat avarierea celor trei vehicule, fără victime omenești.

În cauză, conducătorul auto ucrainean, în vârstă de 24 de ani, a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002.

Șoferul camionului înmatriculat în Ucraina nu a păstrat distanța de siguranță față de un autoturism aflat în fața sa și nu a mai putut evita impactul.

În urma coliziunii, mașina a fost proiectată într-un alt autotren înmatriculat în Ucraina, autoturismul fiind avariat destul de serios. Ca prin minune, nicio persoană nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul. Traficul rutier s-a desfășurat zeci de minute pe un singur sens de circulație.


HOLLEMAN AGABARITIC


STAREA TRANSPORTURILOR- GEORGE NIȚĂ

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.