Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Accident între un camion și un autoturism Recomandat

Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Accident între un camion și un autoturism

Un accident rutier pe autostrada A1 Sebeș–Sibiu, în zona nodului rutier spre aeroportul din Sibiu, s-a produs sâmbătă,16 aprilie 2022, în jurul orei 0,30.

Șase persoane au primit îngrijiri medicale după ce un camion și un autoturism au intrat în coliziune.

Traficul în zonă a fost complet blocat, unul dintre autovehicule răsturnându-se pe partea carosabilă între sensurile de circulație.

Potrivit IPJ Sibiu, ”Politiștii Biroului Autostrăzi intervin la un accident rutier produs pe autostrada A1, Deva – Sibiu. În acest moment traficul rutier este complet blocat.

Accidentul rutier, în care sunt implicate 2 autovehicule, s-a produs pe sensul de mers Deva – Sibiu, la km 355+100m, in apropierea nodului rutier spre Aeroportul Internațional Sibiu.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că s-a produs o coliziune între un camion de 7,5 t și un autoturism în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Camionul este răsturnat pe partea carosabilă, între benzile de mers.

Politiștii de la autostrăzi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

ISU Sibiu anunță că a intervenit de urgență la un accident rutier produs pe A1 km 255 între Cristian și Sibiu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și echipaj de descarcerare.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de 6 persoane dintre care o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost transportată la UPU Sibiu cu traumatism la membrul inferior stâng, celalalte 5 persoane implicate refuzând transportul la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.