ATENȚIONARE! În mai multe zone ale țării se circulă în condiții de iarnă Recomandat

ATENȚIONARE! În mai multe zone ale țării se circulă în condiții de iarnă

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de iarnă în anumite zone ale țării, anunță CNAIR.


❄️Pentru perioada 07 decembrie, ora 06:00 – 08 decembrie, ora 18:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în sudul și estul Transilvaniei, precum și în nordul și centrul Moldovei și zona de munte.
❄️În aceaste regiuni vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, existând posibilitatea depunerii unui strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană. De asemenea, în zona montană înaltă, iar pe arii restrânse și în Moldova, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, viscolind ninsoarea.
❄️De asemenea, atragem atenția că în această perioadă, pe rețeaua rutieră apare frecvent fenomenul de ceață ce reduce semnificativ vizibilitatea. Astfel, facem apel la conducătorii auto ca în aceste condiții să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.
❄️Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.