Atenție șoferi! Spania introduce zone de mediu!

Atenție șoferi! Spania introduce zone de mediu!

 

Informați-vă intrând pe pe www.distintivo-ambiental.es! 

De anul trecut, există o zonă de mediu în Barcelona, care împiedică intrarea multor tipuri de vehicule în centrul orașului atunci când se atinge un vârf de poluare al aerului. În Madrid, regulile au fost, de asemenea, înăsprite la data de 01.11.2018. Trei zone distincte pot fi activate în diferite scenarii. În centrul orașului, vehiculele nu au permis să intre. Toate informațiile sunt disponibile acum pe www.distintivo-ambiental.es sau în Green-Zones App..
Începând cu 01.11.2018, numai vehiculele cu eticheta de mediu spaniol Distintivo Ambiental pot intra în zona de mediu "Madrid Central ZEZ". În zona mai mare "M30", vehiculele fără ecusoane de mediu vor fi excluse în funcție de nivelurile mai ridicate de poluare ale aerului. În plus, vor exista interdicții de parcare pentru vehiculele cu insigne B și C. Taxiurile pot intra numai în cazul în care au o inscripție 0 sau ECO pe parbriz. Dacă există un vârf de poluare atmosferică care durează trei zile, interdicția de conducere poate fi extinsă la zona mai mare "Madrid City". Mai multe detalii, informații despre scutiri și reglementări ale zonelor de mediu pot fi găsite pe site și în aplicația noastră gratuită Green-Zones App.
Străinii nu pot cumpăra încă o insignă de mediu pentru zonele de protecție spaniole, deoarece guvernul nu a introdus încă un sistem corespunzător. Prin urmare, în prezent, se recomandă să nu intrați cu vehiculele străine în afara zonelor permanente de mediu din Madrid Central. Pe site sau în aplicația gratuită App, puteți afla limita acestei zone de mediu și unde sunt localizate locurile de parcare. În cazul poluării atmosferice pe termen scurt și a interdicțiilor de conducere, acestea vor fi anunțate și în mai multe limbi pe site-ul web și în aplicație.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.