Atac cu sticlă incendiară asupra unui camion cu numere rusești. „Voi, rușii, ne ucideți, eu vă ard” Recomandat

Atac cu sticlă incendiară asupra unui camion cu numere rusești. „Voi, rușii, ne ucideți, eu vă ard”

Asalt verbal duminică, 17 aprilie, împotriva unui șofer de camion din Rusia care și-a parcat camionul în via delle Industrie din San Pietro Mosezzo, în zona Novara. Cei care l-au atacat au făcut-o după ce, potrivit șoferului camionului, au remarcat plăcuța de înmatriculare a vehiculului său, un camion rusesc.

Bărbatul de 46 de ani era parcat și stătea în vehiculul său când de el s-a apropiat o mașină de culoare neagră. Din ea a coborât un cetățean ucrainean care a început să țipe la șoferul camionului. „Voi, rușii, ne ucideți, eu vă ard”, i-ar fi strigat el. Bărbatul de 46 de ani, uluit de ceea ce se întâmplă, a răspuns că nu are nicio legătură cu războiul. În acel moment, șoferul a plecat.

Ziua pentru bărbatul de 46 de ani nu s-a încheiat aici. Seara, cu puțin înainte de ora 22, a sosit la fața locului o altă mașină cu două persoane la bord. Șoferul de camion se urca în vehiculul altui coleg. De acolo a auzit niște explozii lângă camionul său și a văzut cum e cuprins de flăcări. În acel moment, a alergat la camionul său articulat pentru a stinge flăcările, în timp ce celălalt șofer dădea alarma la 112. Bărbatul de 46 de ani a suferit răni de la arsuri. Șoferul a observat o sticla incendiară aproape de camion. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.