Armata CNAIR a ieșit la luptă cu zăpada

Armata CNAIR a ieșit la luptă cu zăpada

Drumarii au intervenit, în ultimele ore, cu 845 de utilaje de deszăpezire şi cu aproape 3.000 de tone de material antiderapant. Ninge în 19 judeţe din ţară şi se continuă acţiunile de curăţare a şoselelor, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


Potrivit CNAIR, la nivel naţional, de sâmbătă ora 17.00, până duminică la ora 12.00, s-a acţionat cu 845 de autoutilaje şi s-au răspândit 2.927 tone de material antiderapant.

La ora transmiterii acestei ştiri, ninge moderat în judeţele Prahova, Suceava, Neamţ, Bacău, Iaşi, Vaslui, Arges, Dâmboviţa, Gorj, Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Sălaj, Bihor, Alba, Satu Mare, Sibiu, Mureş şi Harghita.

”Precizăm că reprezentanţii CNAIR SA acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanţii CNAIR.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping