Anglia. Șofer profesionist român reţinut a doua oară pentru trafic de migranţi Recomandat

Anglia. Șofer profesionist român reţinut a doua oară pentru trafic de migranţi

Un șofer profesionist român, de 48 de ani, a fost reţinut în portul englez Dover, după ce a fost prins având nouă migranţi ilegali în camionul cu care încerca să treacă din Anglia în Franţa.

Sebastian Gabriel Podar a fost prins chiar în momentul în care se pregătea să urce cu camionul său pe feribotul care urma să-l transporte în Franţa.
Conform Euro Weekly News, românul ascunsese, printre pachetele cu marfă, nouă migranţi din Bangladesh, India şi Algeria.
S-a descoperit că, printre migranţi, se afla inclusiv un bărbat de 39 de ani, din Bangladesh, care era cercetat penal, în Anglia, pentru batjocorirea unor minori.
Cei nouă migranţi au fost încredinţaţi forţelor de ordine din Anglia.
Este a doua oară în mai puţin de două luni când Podar este prins în Anglia cu migranţi ascunşi printre pachetele cu marfă din camionul său.
Prima dată s-a întâmplat pe 16 octombrie, când Podar conducea exact acelaşi camion. A fost oprit în trafic undeva în nordul Londrei şi s-a descoperit că ascunsese şase migranţi printre pachetele cu marfă.
Nefiind la prima infracţiune, românul riscă o pedeapsă aspră. El urmează să apară în faţa magistraţilor de la Curtea Coroanei din Canterbury pe 4 ianuarie 2021.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.