Amenzi de 56.000 de lei pentru nerespectarea vitezei legale Recomandat

Amenzi de 56.000 de lei pentru nerespectarea vitezei legale

Un număr de 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 56.450 de lei, au fost aplicate la finalul săptămânii trecute, de poliţiştii rutieri giurgiuveni în cadrul unei acţiuni, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

"Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au desfăşurat la finalul săptămânii trecute acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi impunerea respectării regimului legal de viteză. Pe parcursul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat 109 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 56.450 de lei, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Poliţiştii le-au explicat conducătorilor auto cât este de important să adopte o conduită preventivă la volan şi să circule cu prudenţă, astfel încât să poată evita orice pericol, prezentându-le riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice şi nu respectă regimul legal de viteză', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

Totodată, ca măsuri complementare la sancţiunile aplicate, poliţiştii rutieri au reţinut 16 permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.