Amenințările cu greva ale drumarilor nu sperie Ministerul Transporturilor: Deszăpezim cu alte firme Recomandat

Amenințările cu greva ale drumarilor nu sperie Ministerul Transporturilor: Deszăpezim cu alte firme

"Nu vor exista probleme cu deszapezirile. Majoritatea contractelor de deszapezire sunt semnate cu firme terte, practic cei care sunt angajati in CNAIR vin in completarea acestor contracte doar daca este cazul si acolo unde este cazul. Deci sunt asigurate deszapezirile pe teritoriul intregii tari", a declarat, pentru Mediafax, Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR.

Alin Serbanescu a dat asigurari ca la momentul actual autoritatile sunt pregatite pentru sezonul rece. "Avem stocurile de sare asigurate, avem stocurile de motorina asigurate", a adaugat Serbanescu.

Sindicalistii din cadrul Sindicatului Drumarilor "Elie Radu" ameninta ca nu vor deszapezi drumurile iarna aceasta daca nu vor avea salariile marite, iar majorarile trebuie sa acopere cel putin inflatia.

Sindicalistii spun ca guvernantii nu trebuie sa uite de cei peste 3.000 de angajati care lucreaza la deszapeziri, in conditii de ger, si care raman, uneori, chiar si cateva zile, izolati in frig si viscol in diverse zone din tara.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.