„Alergați” de poliției, doi tineri au intrat în camion

„Alergați” de poliției, doi tineri au intrat în camion

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Galaţi, după ce într-o maşină staţionată cu motorul pornit au fost observaţi doi tineri cu un comportament agitat. 

 

Un echipaj a încercat să-i legitimeze, dar maşina nu a oprit la semnalele agenţilor. Aceştia au pornit în urmărirea autoturismului care a lovit autospeciala de poliţie de mai multe ori. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul şi a intrat într-un TIR parcat pe sensul opus. Deşi au părăsit în fugă locul accidentului, indivizii au fost imobilizaţi în scurt timp. 

Poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul plăcuţe false de înmatriculare. De asemenea, un pliculeţ suspect în care era o substanţă de culoare albă a fost ridicat pentru probe. 

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat iar, în funcție de rezultatul analizelor toxicologice, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun", a declarat Felicia Tudoran, IPJ Galaţi.

VIDEO AICI


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.