Accident mortal: Impact violent între un camion și un autoturism

Accident mortal: Impact violent între un camion și un autoturism

UPDATE! În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita pe bărbatul rănit grav în accident, acesta a decedat.

Bărbatul accidentat la Piatra Craiului, a intrat în stop cardiorespirator și a fost resuscitat preț de circa o jumătate de oră, la fața locului, de un echipaj medical de la Ambulanța Bihor. Manevrele de resuscitare avansată au fost continuate apoi încă circa jumătate de oră de echipaj SMURD. În zadar, bărbatul de etnie rromă a murit. Cealaltă victimă, o femeie, a suferit doar escoriații și nu a necesitat transport la spital, dar a și refuzat să fie investigată medical.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:52. În accident au fost implicate două autovehicule, un TIR și au autoturism Volkswagen Sharan. La fața locului s-a mobilizat de urgență un echipaj de prim ajutor calificat și o autospecială cu modul de descarcerare.

„Accidentul s a produs pe DN1 in Piatra Craiului. Conducatorului autoturismului i se acordă primul ajutor la fața locului de către echipajele medicale. Polițiștii efectuează cercetari la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un sens alternativ”, a declarat pentru BIHON.RO, comisar-șef Alina Fărcuța.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.