Accident la Sibiu, după ce unui șofer de autobuz i s-a făcut rău

Accident la Sibiu, după ce unui șofer de autobuz i s-a făcut rău

Un autobuz al companiei de transport local din Sibiu, în care se aflau aproape 30 de persoane, a ieşit duminică de pe carosabil şi s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul Cibinului, după ce şoferului i s-a făcut rău.

''Astăzi, în jurul orei 11,00, pe malul Cibinului, în zona intersecţiei cu strada Ion Neculce, un autobuz Tursib care executa traseul 1 şi se îndrepta spre Hornbach a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul Cibinului. Din primele verificări, conducătorului auto i s-a făcut rău în timp ce conducea. În autobuz se aflau circa 30 de persoane. Nimeni în afara şoferului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale''.

Compania de transport local Tursib şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate.

''Consecinţele acestui incident puteau fi mult mai grave, dar până la urmă ne bucurăm pentru faptul că nimeni nu a fost rănit. De asemenea, ne exprimăm susţinerea faţă de colegul nostru, căruia îi urăm însănătoşire grabnică şi îl asigurăm de tot sprijinul nostru. Dorim tuturor celor implicaţi în incidentul de azi dimineaţă multă sănătate şi îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public din Sibiu să se desfăşoare în condiţii cât mai bune'', precizează sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.