Accident între două camioane. Un șofer bulgar a murit Recomandat

Accident între două camioane. Un șofer bulgar a murit

Un șofer de TIR bulgar și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a pătruns pe contrasens pe un drum din judeţul Caraş-Severin și a lovit un alt TIR, care era condus de un cetățean din Ucraina, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 56 de ani, cetăţean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, pe DN 6, din direcţia Orşova către Caransebeş, la kilometrul 393, în localitatea Plugova, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule înmatriculat în Polonia, condus de un bărbat de cetăţenie ucraineană, care circula în direcţia opusă", a transmis IPJ Caraş- Severin, într-un comunicat, potrivit News.ro.
Șoferul ucrainean a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. "În acest moment traficul rutier este restricţionat pe ambele sensuri, urmând a se finaliza cercetarea la faţa locului şi a se acţiona pentru ridicarea ansamblurilor de vehicule şi redeschiderea circulaţiei rutiere", a mai precizat IPJ Caraş-Severin.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.