Accident în lanț, în Germania, provocat de un șofer profesionist român. Patru camioane, implicate Recomandat

Accident în lanț, în Germania, provocat de un șofer profesionist român. Patru camioane, implicate

Un român aflat la volanul unui camion înmatriculat în Bistrița-Năsăud a cauzat un grav accident de circulație în Germania. Totul s-a produs pe autostrada A6, implicate fiind camioane Șoferii a două autotrenuri au ajuns de urgență la spital. Potrivit estimărilor poliției germane, pagubele produse ajung la 70.000 de euro.

Accidentul s-a produs miercuri, pe autostrada A6, în Germania, între localitățile Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau. De vină ar fi un șofer român care se afla la volanul unui camion înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Potrivit tag24.de, șoferul nu și-a dat seama că în fața sa este o coloană de mașini și a intrat în plin în camionul care se afla în fața sa. Acesta, la rândul său, a fost împins într-un alt autocamion din față, iar al treilea camion a fost împins în cel din față. În total, 4 autocamioane au fost implicate în accident.

Șoferul român care a cauzat accidentul a fost grav rănit, echipajele medicale ajunse la fața locului apelând la un elicopter. Șoferul de 36 de ani este internat în spital. De asemenea, a mai fost rănit și un șofer croat, de 46 de ani, care conducea camionul din fața celui românesc.

Poliția germană estimează că daunele produse în acest accident ajung la 70.000 de euro. În jur de 1.000 de litri de combustibil s-au scurt pe șosea din rezervoarele camionelor avariate. (realitatea.net)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.