Accident cu un camion, o autocisternă și un autoturism

Accident cu un camion, o autocisternă și un autoturism

Evenimentul rutier a avut loc marți dimineață, înainte de ora 6, pe sensul de mers Arad-Timișoara, la kilometrul 532, în zona Șagu.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în accident au fost implicate o mașină, un autocamion încărcat cu fier vechi și o autocisternă încărcată cu bitum fierbinte. Se pare că ar fi avut loc o coliziune între TIR și cisternă, iar în urma impactului a fost afectat și un autoturism Dacia. Autocisterna a rămas blocată în banda doi, iar din ea se scurge bitum. Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere a ISU Arad și o autospecială SMURD.

Circulația a fost închisă pe autostradă, pe sensul Arad-Timișoara, traficul fiind deviat pe DN69 Arad-Timișoara. Potrivit DRDP Timișoara, se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 11.

UPDATE. Cum s-a produs accidentul

“Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani. În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale” – precizeaza Claudia Iuga, purtator de cuvânt al IPJ Arad.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.