Accident cu 3 camioane. Viteza a fost de vină Recomandat

Accident cu 3 camioane. Viteza a fost de vină

Trei camioane su semiremorcă, două conduse de şoferi bulgari, iar unul de un român, au fost implicate vineri dimineaţa într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN6, între localităţile Teregova şi Armeniş.

Cei doi bulgari au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferii bulgari, în vârstă de 44 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă periculoasă la stânga a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de autovehicule condus de un alt cetăţean bulgar, în vârstă de 53 de ani.

În accident a fost implicat apoi un al treilea ansamblu de vehicule, înmatriculat în judeţul Bihor, care circula în spatele camionului ce era condus de bărbatul de 53 de ani, cele două autovehicule intrând în coliziune faţă-spate.

În urma accidentului a rezultat rănirea şoferilor bulgari, de 44 şi 53 de ani, care au fost transportaţi la spital.

Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea au fost recoltate mostre biologice la unitatea medicală.

Două echipe de poliţie rutieră acţionează la faţa locului pentru dirijarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere.


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

 
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.