A murit după ce a intrat pe contrasens și a izbit un camion

A murit după ce a intrat pe contrasens și a izbit un camion

 Un accident mortal de circulație a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 17:30, în localitatea Răstoci din comuna sălăjeană Ileanda.

Din primele informații, un TIR și un autoturism au fost implicate în accident. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din Ileanda, mai multe echipaje medicale, dar și polițiștii sălăjeni.

Salvatorii au găsit două victime încarcerate în autoturism. ”Cele două persoane au fost descarcerate. Șoferul autoturismului nu prezenta funcții vitale și au fost începute manevrele de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. Pasagerul din dreapta este conștient, a fost preluat de echipajul ambulanței și va fi transportat cu elicopterul la UPU Baia Mare”, a transmis ISU Sălaj.

ACTUALIZARE: ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că, la data de 30 aprilie, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor şi remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului, a rezultat decesul tânărului şi rănirea uşoară a pasagerului acestuia”, a anunțat IPJ Sălaj.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.