A murit după ce a intrat cu mașina sub camionul unui român în Slovacia Recomandat

A murit după ce a intrat cu mașina sub camionul unui român în Slovacia

Pe drumul dintre Ružomberok și Donovaly, un șofer de 34 de ani și-a pierdut viața în dimineața zilei de luni, 22 aprilie. Din motive încă necunoscute, acesta a intrat cu mașina pe sensul opus de circulație, unde s-a ciocnit cu un camion. În urma impactului puternic, mașina a rămas blocată sub camion, iar șoferul a murit din păcate la fața locului.

Accidentul rutier din apropierea localității Ružomberok - Biely Potok s-a produs cu puțin timp înainte de ora 10.00. Potrivit declarației șoferului camionului, șoferul unui autoturism, pe o porțiune de drum drept, a intrat brusc pe contrasens. Un camionagiu român din Orava se îndrepta cu o încărcătură de piese auto. Un autoturism Lada gri i-a intersectat brusc calea.

În ciuda eforturilor sale, nu a reușit să evite coliziunea. În urma impactului puternic, autoturismul a rămas blocat în partea de motor a camionului. Din păcate, șoferul (34 de ani) nu a avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire. "La sosirea la fața locului, autoturismul era blocat sub camion. Din vehicule ieșea fum, așa că s-au luat măsuri de precauție în caz de incendiu. În vehicul se afla o persoană care avea răni incompatibile cu viața", a declarat comandantul intervenției, Vladimír Kačník.

În timpul documentării accidentului rutier, polițiștii au alternat vehiculele pe acest tronson cu o singură bandă de circulație. "Șoferul camionului a fost supus testului de alcoolemie, rezultatul fiind negativ", a informat Zuzana Šefčíková, purtătoarea de cuvânt a Direcției Regionale de Poliție din Žilina. Circumstanțele exacte ale tragicului accident sunt în curs de investigare.

 FOTO și VIDEO AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.