A lovit un CAMION care circula regulamentar: un mort

A lovit un CAMION care circula regulamentar: un mort

Salvatorii ISU Sibiu au intervenit la un accident grav, produs ieridupă-amiază pe DN7, la Boița. Din primele informații, sunt două victime, dintre care una încarcerată.


Actualizare. Pasagerul autoturismului a fost transportat la spital cu multiple fracturi și pneumotorax, fiind în stare de inconștiență. Atât șoferul decedat cât și pasagerul au în jur de 57 de ani, iar mașina este înmatriculată în Mureș.

Din păcate, șoferul autoturismului nu a supraviețuit. Pasagerul a fost transportat la spital, inconștient, transmite IPJ Sibiu.

Actualizare. SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B de la Tălmaciu. Ajungând la fața locului, au găsit șoferul autoturismului încarcerat și în stop cardio-respirator. Salvatorii au început manevrele specifice, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Știre inițială. Traficul este blocat total, între Boița și Lazaret. Șoferul unui autoturism condus spre Sibiu a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un tir condus regulamentar din sens opus, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

ISU Sibiu intervine cu un echipaj Smurd și un echipaj de descarcerare la locul accidentului. Se pare că ar fi fost implicate un autoturism și un TIR, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Din primele informații sunt două victime, dintre care una încarcerată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.