A fost confirmat primul caz de infecţie cu coronavirus la Călăraşi: un șofer de CAMION venit din Anglia

A fost confirmat primul caz de infecţie cu coronavirus la Călăraşi: un șofer de CAMION venit din Anglia

A fost confirmat primul pacient infectat cu coronavirus la Călăraşi. Este vorba despre un şofer de TIR care a călătorit în Anglia, potrivit Adevărul.

Primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat şi la Călăraşi. Este vorba despre un şofer de TIR care a călătorit în Anglia. El s-a prezentat acum două zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, cu simptome uşoare specifice noului coronavirus, a scris adevarul.ro. Conform Prefecturii Călăraşi, persoana confirmată cu coronavirus a venit în ţară pe de 17 martie şi o zi mai târziu s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu simptomatologie uşoară specifică infecţiei cu noul coronavirus, fiind internată pe secţia de boli contagioase.

La primirea rezultatului, pacientul a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Bucureşti. Ultimul anunţ oficial făcut de autorităţile române referitor la situaţia coronavirusului a fost astăzi la prânz. Potrivit acestuia, au fost confirmate oficial 308 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre cele 308 de persoane, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași).

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.